Velikonoční dny 25.3. – 28.3. v Provaznici
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem … 135.-
Beetroot carpaccio with goat cheese
Rote-Bete-Carpaccio mit Ziegenkäse
Slepičí vývar s bylinkovými nudlemi, masem a zeleninou … 55,-
Broth of hen with herb noodles, meat and spring vegetables
Hühnerbrühe mit Fleisch, Gemüse und Kräuternudeln
Velikonoční nádivka plná bylinek, ochucená vepříkem, podávaná na rukole a polníčku … 159.-
Traditional easter ham and egg bake, full of herbs, seasoned with pork
Ostern Kreuter-Semmel-Fleisch Farce serviert auf dem Rucola und Feldsalat
Pečený králík na hořčici a bílém víně podávaný se šťouchanými brambory … 179.-
Rabbit roasted on mustard and white wine served with mashed potatoes
Geschmorte Kaninchenkeule mit Senf und Weisswein dazu Stampfkartoffeln und Rucola
Hovězí líčka na černém pivu s karotkový – bamborovým pyré … 196.-
Beef cheeks on dark beer with carrot-potatoe mash
Rinderbäckchen in Schwarzbier mit Kartoffelpüree
Malinový cheesecake … 69.-
Raspberry cheesecake desert
Himbeer-Käsekuchen